Superkuuma Doutzen Kroes bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen supermallien nuorempaa polvea edustava kaunotar Doutzen Kroes on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä maailman viidenneksi parhaiten tienaava supermalli. Nyt Victoria’s Secret -mallinakin nähty kaunotar poseeraa uusissa kuvissa.

Calvin Kleinin mainoskasvonakin toimiva Doutzen Kroes poseeraa nyt L’Orealin kampanjan julkkiskasvona. Rantatunnelmaisissa kuvissa hän on pukeutunut aurinkohattuun ja valkoisiin bikineihin. Katso kuvat tästä.

24-vuotias hollantilaissyntyinen Doutzen Kroes lähetti koulusta valmistumisensa jälkeen kuviaan amsterdamilaiselle Paparazzi-mallitoimistolle ja sai heti töitä. DNA Modelsin listoilla oleva kaunotar on poseerannut muiden muassa Time, Harper’s Bazaar ja Numero -lehtien kansikuvissa ja Victoria’s Secretin katalogissa.

Lisäksi Kroes on toiminut mainoskasvona useille luksusmerkeille, kuten Gucci, Calvin Klein, Tommy Hillfiger, Dolce & Gabbana ja Versace. Hän on Forbes-lehden mukaan tällä hetkellä yli kuuden miljoonan dollarin vuosituloillaan maailman viidenneksi parhaiten ansaitseva supermalli.