Uskomaton We Are The World huipensi muistotilaisuuden

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toissaviikolla menehtyneen Michael Jacksonin muistotilaisuudessa juuri nähty We Are The World sai takuulla aikaan ellei kyyneleitä niin ainakin kylmiä väreitä sadoissa miljoonissa katsojissa ikään ja sukupuoleen katsomatta ympäri maailmaa.

Yksi pophistorian suurimmista kappaleista esitettiin nimekkään kuoron esittämänä, kun kaikki illan tähtiesiintyjät nousivat lavalle yhdessä Jacksonin perheenjäsenten kanssa. Mukana lavalla olivat myös Jacksonin lapset, jotka ovat tähän saakka vältelleet julkisuutta.

Ennen klassikkokappaleen esittämistä Jacksonin kiertueen suunnittelija piti tunteikkaan puheen ja kertoi kuinka he olivat vain pari viikkoa sitten harjoitelleet Michaelin kanssa Lontoon paluukonsertteja varten samalla lavalla ja saman yhtyeen kanssa. We Are The World -kappaleen kerrottiin olleen Jacksonin mielestä koko konsertin kohokohta.

Upea We Are The World sai pian seuraa Heal The World -kappaleesta, jonka alussa lavalle julkkistähtien ja perheenjäsenten joukkoon asteli myös suurehko lapsikuoro. Lopulta Staples Centerin 9.000 hengen yleisö sai ihastella lavan täydeltä laulajia. Kappaleen jälkeen myös Michaelin sisarukset pääsivät viimein ääneen.