Hayden Panettiere pulikoi delfiinin kanssa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja pian I Love You Beth Cooper -elokuvassa nakuileva Hayden Panettiere tunnetaan suurena luonnonystävänä, jota merenelävät kiinnostavat erityisesti.

Taannoin Hayden joutui vaikeuksiin Japanissa oltuaan mukana valaanpyyntiä vastustaneessa mielenosoituksessa. Nyt Hollywood-kaunotar on ikuistettu jälleen merellisissä tunnelmissa, kun Hayden Panettiere on päässyt pulikoimaan delfiinien kanssa. Valkoisiin bikineihin sonnustautunut nuori tähti pääsi tutustumaan delfiineihin kuvatessaan CBS-kanavan ohjelmaa. Katso kuvat tästä.

I Love You, Beth Cooper -elokuvassa Hayden näyttelee koulun kauneinta tyttöä, joka on tietenkin myös cheerleader. Leffa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. heinäkuuta. Hän kertoi E! Onlinen haastattelussa, ettei suostunut turvautumaan sijaisvartaloon alastonkohtauksessa, vaan halusi tehdä kaikki kohtauksensa itse.

– Olin todellakin alastomana. Minulla oli rintojeni päällä vain pienenpienet kukan terälehdet ja siinä kaikki.