Britney Spearsia photoshopattiin rajusti mainokseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Britney Spears on jo jonkin aikaa toiminut Candies-vaatemerkin mainoskasvona. Nyt hän poseeraa kampanjan uusissa kuvissa, mutta tuttuun tapaan poptähteä on käsitelty huomattavan paljon digitaallisesti ennen kuvien julkaisua.

Kyseessä on merkin ensi syksyn malliston mainoskuvat, joissa Britney Spears nähdään varsin seksikkäänä tiukoissa farkuissa. Kuvat nähdään aikakauslehtien sivuilla vasta syyskuussa, mutta ne ovat jo nyt nähtävissä verkossa. Katso kuvat tästä.

Näiden kuvien lisäksi Britney on tuonut Candiesin myös uuden Radar-singlensä musiikkivideoon. Näyttävän mainossopimuksen hintaa ei ole kerrottu julkisuuteen, mutta sen uskotaan olevan arvoltaan useita miljoonia dollareita. Alunperin kenkämerkiksi vuonna 1981 perustetun yhtiön aiempia Candies Girl -tähtiä ovat olleet muiden muassa Hayden Panettiere, Fergie, Hilary Duff ja Kelly Clarkson.