Bruno-elokuvasta poistetaan Jackson-kohtaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Michael Jacksonin kuolinuutinen osui viime kuun lopussa samalle päivälle kuin Bruno-elokuvan Hollywoodin ensi-ilta. Juhlissa esitetystä leffasta leikattiin pikavauhdilla pois kohtaus, jossa nähtiin LaToya Jackson.

Michael Jacksonin sisko päätyi mukaan elokuvaan tietämättään, kun itävaltalaiseksi muotitoimittajaksi itsensä esittelevä Sacha Baron Cohen tapasi yllättäen myös Latoya Jacksonin, joka on kyseisessä kohtauksessa hämillään. Hän joutuu nimittäin syömään sushia alastoman miehen päältä. Tämän jälkeen Bruno yrittää saada Michaelin puhelinnumeron LaToyan kännykästä.

Pian ensi-illan jälkeen tuottajat kiirehtivät toppuuttelemaan huhuja, joiden mukaan kohtaus poistettaisiin elokuvasta lopullisesti. Nyt he ovat kuitenkin Daily Mail -lehden mukaan tulleet siihen tulokseen, ettei Jacksonin kohtausta sittenkään nähdä valkokankaalla. Kohtauksen poistamisen kerrotaan johtuvan kunnioituksesta Jacksonin perhettä kohtaan. Elokuva saa julkisen ensi-iltansa tällä viikolla.