Mena Suvari lomaili Meksikossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Mena Suvari on nähty erittäin harvoin minkäänlaisissa otsikoissa, vaikka hänellä on takanaan jo muutamia nimekkäitäkin rooleja Hollywood-elokuvissa. Näyttelemisen lisäksi hän on toiminut myös muotisuunnittelijana, mallina ja tiedottajana.

Nyt Suvari ja hänen miesystävänsä Simone Sestito on kuvattu pariskunnan lomaillessa Meksikossa. Rantatunnelmissa ikuistettu pari nautti vesileikeistä ja Mena Suvari nähtiin luonnollisesti bikineissä. Katso kuvat tästä. Lomapäivän ohjelmassa oli uimisen lisäksi muiden muassa vesiskootterilla ajelua.

30-vuottias Mena Suvari on urallaan näytellyt kymmenissä elokuvissa vuodesta 1997 saakka. Hän teki läpimurtonsa American Pie -leffassa vuonna 1999, mutta on sittemmin joutunut tyytymään lähinnä b-luokan sivurooleihin. Hänet on nähty muiden muassa elokuvissa Sonny, Domino, Factory Girl ja Caffeine. Robert Brinkmannin kanssa vuosina 2000 – 2005 naimisissa ollut Suvari seurustelee nykyisin italialais-kanadalaisen konserttijärjestäjä Simone Sestiton kanssa. Pariskunta kihlautui vuonna 2008 lomaillessaan Jamaicalla.