Michael Jacksonin kuolintodistus vuoti verkkoon – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen Los Angelesissa järjestettiin massiivinen muistotilaisuus toissaviikolla kuolleelle poptähti Michael Jacksonille. Tähden kuolinsyy on edelleen selvittämättä, eikä syyn uskota selviävän vielä lähiviikkoinakaan.

Nyt verkkoon on vuotanut Popin Kuninkaan virallinen kuolintodistus, jonka TMZ-viihdelehti on julkaissut verkkosivuillaan. Todistuksesta selviää, että Forest Lawn -hautausmaa oli vain ruumiin tilapäinen sijoituspaikka.

Lisäksi todistuksesta käy ilmi muiden muassa se, että tähden virallinen kotipaikka olikin Hollywoodin kukkuloilla sijaitsevan Holmby Hillsin sijaan hänen vanhempiensa koti Encinossa. Katso kuolintodistus tästä linkistä (PDF).

Lisäksi LaToya Jacksonin todistukseen antamien tietojen mukaan Jacksonin ammatiksi on merkitty muusikko ja toimialaksi viihde. Ammatissa toimimisen kestoksi on ilmoitettu 45 vuotta, eli tähti aloitti uransa todistuksen mukaan viisivuotiaana. Ihonväriksi on merkitty musta.