Tältä povipommi Victoria Silvsted näyttää nyt bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen povipommi ja entinen Miss Ruotsi -finalisti Victoria Silvstedt viettää parhaillaan kesälomaansa aurinkoisissa merkeissä. Nyt kaunotar on kuvattu nauttimassa olostaan yhdessä miesseurueensa kanssa.

Julkkisten suosimassa St. Tropezissa loikoillut ja Välimeren aalloissa pulikoinut Victoria Silvstedt tuijotteli häntä väijyneitä paparazzeja pitkin päivää, mutta kameroiden läsnäolo ei tuntunut povipommia häiritsevän. Katso kuvat tästä.

34-vuotias Skellefteåssa syntynyt ruotsalaiskaunotar Karen Victoria Silvstedt oli aikoinaan Miss Ruotsi -kilpailun ensimmäinen perintöprinsessa. Tähdeksi hän nousi poseerattuaan vuonna 1996 Playboy-lehdessä, ja hänet valittiin seuraavana vuonna Playmate Of The Year -voittajaksi.

Silvstedt on sittemmin tehnyt menestyksekästä julkkisuraa ja noussut yhdeksi maailman tunnetuimmista povipommeista. Vuonna 2005 Victoria valittiin Nuts-lehden äänestyksessä maailman toiseksi seksikkäimmäksi blondiksi. Äänestyksen voitti Jennifer Ellison.