Loppuiko bikineistäsi kangas Abigail Clancy?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen glamour-malli Abigail Clancy tunnetaan saarivaltiossa lähinnä realitytähtenä, mutta myös alusvaatekuvistaan ja muotinäytöksistään. Hän on ollut tiiviisti otsikoissa myös Englannin maajoukkueessa pelaavan poikaystävänsä Peter Crouchin takia.

Nyt Abigail Clancy on kuvattu lomailemassa merellisissä tunnelmissa. Malli ikuistettiin huvijahdin kannella nauttimassa auringosta ja testailemassa sukelluslaseja ennen veteen pulahtamistaan. Mieleenpainuvaa julkkisnaisen poseerauksissa olivat kuitenkin hänen erikoislaatuiset mustat bikininsä, joista oli ilmeisesti tekovaiheessa loppunut kangas kesken. Katso kuvat tästä.

Pari kuukautta sitten Abigail Clancy osallistui poikaystävänsä kanssa FiFi UK Fragrance Awards 2009 – julkkisjuhliin, joissa hänen asuvalintansa petti ja toinen rinta paljastui paidan kätköistä. Nämä hieman vanhemmat kuvat löytyvät edelleen tästä.

Liverpoolilaissyntyinen 23-vuotias kaunotar oli kolme vuotta sitten kilpailijana mukana Huippumalli haussa -ohjelman brittiversiossa. Hän sijoittui kilpailussa toiseksi ja sai rahakkaan mallisopimuksen, joka takasi julkkiksen statuksen pitkäksi aikaa. Sittemmin Abigail Clancy on poseerannut lukuisten aikakauslehtien kansikuvissa ja mainostanut useita vaate- ja alusvaatemerkkejä.