Jordan haluaa Peter Andrelle uuden tyttöystävän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poppari Peter Andre hakee parhaillaan eroa vaimostaan Katie ”Jordan” Pricesta. Lähes neljän vuoden jälkeen päättynyt liitto on ollut paljon otsikoissa muiden muassa pariskunnan oman realityohjelman ansiosta.

Nyt Katie Price, eli povipommi Jordan, on kertonut toivovansa, että Peter Andre siirtyisi elämässään eteenpäin ja hankkisi itselleen uuden kumppanin. Andre itse kertoi viime viikolla aikovansa pysyä selibaatissa siihen saakka kunnes avioero on selvä.

Hänet on viime päivinä yhdistetty romanttisessa mielessä Big Brotherista tuttuun glamour-malli Chantelle Houghtoniin, joka oli läsnä myös pariskunnan tyttären Princess Tiaamiin syntymäpäivillä. Jordan on omien sanojensa mukaan uudesta kumppanista vain hyvillään.

– Näyttää siltä, että Petellä ja hänellä voisi olla suhde ja minä olen onnellinen heidän puolestaan. Minusta hän on hyvännäköinen tyttö ja toivon heidän olevan onnellisia, Katie Price kertoi The Sun -lehdelle.

Jordan ei mitä ilmeisimmin juuri aikaillut uusien kumppanien löytämisessä, sillä hän suuntasi heti eroilmoituksen jälkeen juhlimaan Ibizalle. Bilesaarella hän vietti lehtitietojen mukaan öitään kahden eri miehen kanssa.