Tulikuuma Keeley Hazell kontillaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimpien naisten listalla äskettäin viiden parhaan joukkoon mahtunut glamour-malli Keeley Hazell on noussut nopeasti brittitähtien a-sarjaan. Hänen tekemisiään ja kuviaan seurataan nykyisin myös toisella puolella Atlanttia.

Nyt suosittu brittikaunotar poseeraa verkkoon päätyneessä kuvassa pinkeissä bikineissä. Katso kuvat tästä.

Lontoossa syntynyt 22–vuotias Keeley Hazell tuli tunnetuksi kolmossivun tyttönä ja sittemmin hän aloitti myös varsinaisen glamour-malliuran. Hänen julkinen urasa alkoi kuitenkin jo 17-vuotiaana, kun Daily Star -lehti valitsi hänet Beach Babe -kilpailun voittajaksi. Tuolloin hän oli vielä liian nuori poseeratakseen kolmossivulla. Vuonna 2008 hän siirtyi malliuralta myös laulajaksi ja julkaisi ensimmäisen singlensä Voyer.