Hayden Panettieren rintoja suurennettiin lehtikuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tunnetuksi tullut ja pian myös valkokankaalla I Love You, Beth Cooper -elokuvassa nakuileva Hayden Panettiere on pysytellyt onnistuneesti erossa kohuotsikoista, mutta viime aikoina hän on kuitenkin poseerannut yhä useammin bikineissä.

Tuoreissa kuvissa Hayden Panettiere nähdään makoilemassa ulkosalla bikineihin ja farkkutakkiin pukeutuneena. Details-lehden sivuilla julkaistuissa kuvissa nuori kaunotar nähdään kuitenkin huomattavasti rintavampana kuin normaalisti. Ilmeisesti liiveissä toppauksia riittää tai rintavarustusta on suurennettu digitaalisesti. Katso kuvat tästä.

I Love You, Beth Cooper -elokuvassa Hayden näyttelee koulun kauneinta tyttöä, joka on tietenkin myös cheerleader. Leffa saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa 10. heinäkuuta. Hän kertoi E! Onlinen haastattelussa, ettei suostunut turvautumaan sijaisvartaloon alastonkohtauksessa, vaan halusi tehdä kaikki kohtauksensa itse.

– Olin todellakin alastomana. Minulla oli rintojeni päällä vain pienenpienet kukan terälehdet ja siinä kaikki.