”Fantastinen” Susan Boyle sai debyyttisinglensä valmiiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britain’s Got Talent -kilpailussa toiseksi sijoittunut, mutta mediassa siitä huolimatta eniten noteerattu kilpaiilja Susan Boyle on saanut viimein valmiiksi esikoissinglensä. Kappaletta äänitettiin Talent-kisan finalistikiertueen välipäivien aikana.

48-vuotiaan skottinaisen debyyttikappale on sen tuottajan, Idols-tuomarinakin mainetta niittäneen Simon Cowellin, mukaan ”fantastinen”.

– Hän kuulostaa fantastiselta levyllä. Hän on niin hyvä, ettemme kiirehdi nyt levyn kanssa, vaan sen tekeminen saa ottaa aikansa, Simon Cowell kommentoi People-lehdelle.

Susan Boyle, eli brittilehtien mukaan SuBo, joutui Talent-kilpailun finaalin aikoihin sairaalahoitoon raivokohtaustensa takia. Sittemmin hänen on kerrottu tulleen jo parempaan kuntoon. Esimerkiksi viime viikolla hyvävointisen näköinen Susan Boyle käväisi Lontoossa levy-yhtiönsä toimistolla.