Ulosottoon joutunut BB-Niko: ”Verovirkailijat ovat tyhmää porukkaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelmasta tunnetuksi tullut BB-Niko, eli Niko Saarinen, oli eilen mukana Tammerfestien yhteydessä järjestetyssä Stara Jetset Party -tapahtumassa, jossa nähtiin kotimaisten julkkistähtien lisäksi Johanna Tukiaisen keikka.

Niko on nyt paljastanut blogissaan joutuneensa ulosottoon maksamattomien veromätkyjen takia. Hän kertoi jo aiemmin, ettei aio maksaa lisäveroja, koska kokee Suomen verotuksen olevan ”perseestä ja epäreilu ihan joka suhteessa”. Verojen ulosmittaus palkasta tuli julkkismiehelle yllätyksenä.

– Kauhukseni eilisestä palkkakuitistani huomasin, että oli minulta napattu palkasta lähes 700 euroa ulosotoon?! Niko kirjoitti.

– Aloin selvittämään asiaa puhelimitse, joka muuten vei lähes tunnin, sillä jokaisesta mestasta minut yhdistettiin taas uuteen mestaan ja jokaisessa ”lässytettiin samaa shittii!”. Tämä siis edelleenkin vahvistaa tuntemustani sen asian suhteen että verottajat, ulosottoviranomaiset, verovirkailijat ovat tyhmää porukkaa, Niko lisäsi.

Samassa kirjoituksessa Niko paljasti käyttäneensä seitsemän kuukauden aikana pelkästään taksimatkoihin yhteensä 3624,10 euroa.