Hiphop-tähden nolo moka – liian juovuksissa esiintyäkseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Lil Wayne, oikelta nimeltään Dwayne Carter Jr., on jälleen ongelmissa, kun hänet on haastettu oikeuteen keikan peruuntumisen takia. Haasteen syy on varsin nolo.

Artistin oli nimittäin määrä nousta lavalle Bahamalla, mutta keikkajärjestäjien mukaan hän oli liian juovuksissa esiintyäkseen. Paikalla oli tuolloin 5.500 ihmistä. Lil Wayne ei ilmestynyt lainkaan konserttipaikalle, ja myöhemmin poliisipartio löysi artistin hotellihuoneestaan sammuneena.

Tuolloin yleisölle kerrottiin, että suosikkiartisti oli ”liian uupunut” esiintyäkseen, New York Post kertoi. Konsertin järjestänyt Red City Entertainment oli maksanut Lil Waynelle saarivaltion pääkaupungissa Nassaussa jo viime syyskuussa järjestetystä keikasta etukäteen 160.000 euron palkkion, jota nyt karhutaan takaisin korkojen kera.