Vauvan ultraäänikuva naurattaa – tuleva rocktähti? Katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa päivän hauskin lehtikuva lienee julkaistu The Sun -lehden sivuilla. Kuvassa näkyy kuinka 23 viikkoinen sikiö näyttää äitinsä vatsassa aivan selvää voitonmerkkiä. Pienokaisella on kuvassa kaksi sormea pystyssä ja V-asennossa.

Kyseessä on brittiparin Dave Wrightin ja Caroline Barnesin pienokainen, jonka terveydentilaa tarkasteltiin ultraäänellä. Yhtäkkiä sairaanhoitajat alkoivat kuitenkin nauraa eivätkä he kyenneet lopettamaan nauramistaan. Syy selvisi pian, sillä ultrakuvissa näkyivät sikiön sormet tässä maineikkaassa asennossa. Sormet pysyivät samassa asennossa koko tutkimuksen ajan.

Hauska ultrakuva päätyi pian myös lehden sivuille. Katso kuva tästä. Joissain maissa voitonmerkki voidaan tulkita myös negatiiviseksi riippuen siitä kuinka päin sitä esitetään. Lapsen isä Dave Wright kommentoi tapausta lehdelle.

– Emme välitä kumpaa sukupuolta hän on, mutta meidän täytyy ilmeisesti opettaa hänelle hieman tapoja, isä kertoi.