Heroes-tähti Hayden Panettiere: ”Minua kidutettiin henkisesti koulussa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositusta Heroes-sarjasta tuttu Hayden Panettiere nähdään pian valkokankaalla I Love You Beth Cooper -elokuvassa. Nyt hän on paljastanut lehtihaastattelussa synkän salaisuuden kouluajoiltaan. Hän ei nimittäin ole aina ollut koulun suosituin tyttö.

I Love You Beth Cooper -elokuvassa koulun suosituinta tyttöä ja cheerleaderia näyttelevä Panettiere oli tosielämässä koulukiusattu, koska hänen koulutoverinsa olivat kateellisia hänen alkavasta näyttelijäurastaan. Haydenin mukaan yläasteella hänen luokkatoverinsa vihasivat häntä ja tekivät koulunkäynnistä piinallista.

– Minua kidutettiin, henkisesti kidutettiin, näiden tyttöjen toimesta. Minun piti yrittää päästä taas joukkoon mukaan joka kerta kun palasin kuvausmatkalta, mutta he eivät hyväksyneet minua, Hayden Panettiere kertoi Details-lehdelle.

– Muistan kuinka jo ensimmäisellä luokalla tiesin olevani erilainen. Muistan kuulleeni ”Oi, miksi hän saa olla poissa koulusta?”.

Hayden sai ensimmäisen televisioroolinsa jo kuusivuotiaana, eli ennen koulunkäyntinsä alkamista. Hän näytteli vuosina 1994 – 1997 One Life To Live -televisiosarjassa Sarah Robertsin roolia. Tuona aikana hänet kiinnitettiin jo toiseen Guiding Light -sarjaan, ja ensimmäinen elokuvaroolikin tuli jo vuonna 1998. Kuvauksissa kului siis paljon kouluaikaa jo ala-asteella.