LaToya-sisko: ”Michael Jackson murhattiin!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin menehtyneen poptähti Michael Jacksonin sisko LaToya Jackson on nyt avannut suunsa veljensä traagisesta kuolemasta. Sisko uskoo Michaelin joutuneen hänen ahneen lähipiirinsä murhaamaksi.

– Uskon, että Michael murhattiin. Tunsin sen alusta alkaen. Siinä oli mukana enemmän kuin yksi ihminen. Ennemminkin salaliitto. Häntä ympäröi pahan akseli. Michael oli hyvin rauhallinen ja rakastava ihminen, ja muut käyttivät sitä hyväkseen, LaToya kertoi The Mail on Sunday -lehdelle.

LaToya kertoi samalla että juuri hän tilasi veljelleen uuden yksityisen ruumiinavauksen kuolinsyyn selvittämiseksi. Murhaajien motiivikin on hänen mukaansa selvä.

– Michaelin omaisuus on yli miljardi dollaria. Kun joku on tuon arvoinen, hänen ympärilleen kerääntyy aina ahneita ihmisiä. Vajaa kuukausi sitten kerroin perheelleni, että Michael tulisi kuolemaan ennen Lontoon konsertteja, koska häntä ympäröivät ihmiset, jotka eivät halunneet hänen parastaan. Hän oli arvokkaampi kuolleena kuin elävänä.

Siskon mukaan hämäräperäinen ryhmä yritti katkaista Michaelin yhteydet hänen perheeseensä ja pakotti hänet allekirjoittamaan sopimuksen 50 paluukonsertista. Nyt LaToya lupaa tehdä kaikkensa, jotta hänen veljensä murhanneet ihmiset saadaan vastuuseen. Tällä hetkellä poliisitutkimusten keskipisteessä on lääkäri Conrad Murray, jonka epäillään antaneen Michaelille kuolettavan pistoksen.

LaToya vahvisti myös, että Jacksonin aivot on palautettu ruumiiseen. Aiemmin luultiin, että ruumis tullaan hautaamaan ilman aivoja, koska niitä tarvittiin kuolinsyyn tutkimiseen. Ruumis odottaa edelleen hautaamista, joten myös aivot saatiin palautettua ajoissa.