Manageri: ”Televisiodokumentti tappoi Michael Jacksonin”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohu poptähti Michael Jacksonin epäselvissä olosuhteissa tapahtuneen kuoleman ympärillä jatkuu kiivaana. Asiasta saadaan päivittäin uusia tietoja ja annetaan uusia lausuntoja. Tällä kertaa äänessä on Jacksonin entinen manageri Dieter Wiesner.

Wiesner hoiti Jacksonin asioita peräti seitsemän vuoden ajan vuosina 1996 – 2003. Hänen mukaansa poptähti ryhtyi käyttämään lapsiseksisyytösten aikoihin niin paljon lääkkeitä, että hän oli useimmiten täysin pihalla. Wiesner kertoi laulajan itkeneen sitä ettei kukaan rakastanut häntä ja antaneen potkuja lääkäreille, jotka kieltäytyivät syöttämästä hänelle hänen haluamaansa määrää lääkkeitä.

Managerin mukaan Michael Jackson vakuutti itselleen olevansa lääkeiden ansiosta parempi viihdetaiteilija. Wiesner kertoi Jacksonin ”kuolleen” sitä iltana kun hänestä kertova raju televisiodokumentti esitettiin vuonna 2003. Jo aiemmin hänen kerrottiin pelastuneen tuona iltana viime tipassa yliannostuksen aiheuttamalta kuolemalta.

– Se rikkoi hänet. Se tappoi hänet. Häneltä kesti pitkään kuolla, mutta se kaikki alkoi tuona iltana. Ennen sitä lääkkeet olivat sivuosassa, mutta tuolloin ne muuttuivat välttämättömyydeksi. Niiden avulla hän selvisi päivistä ja unettomuuden riivaamista öistä. Lääkkeitä hänelle antaneet ihmiset tiesivät mitä tekivät. Heidän ei olisi pitänyt päästä lähellekään Jacksonia, manageri kertoi The Sun -lehdelle.