”Michael Jackson ei saanut edes haarukkaa suuhunsa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Edesmenneen poptähti Michael Jacksonin managerina seitsemän vuoden ajan vuosina 1996 – 2003 toiminut Dieter Wiesner on nyt paljastanut kokemuksiaan supertähdestä brittiläisen The Sun -lehden haastattelussa.

Managerin kertomuksen mukaan lapsiseksisyytökset ajoivat Jacksonin koko ajan voimistuneeseen lääkekierteeseen ja sitä kautta lopulliseen tuhoon. Lukuisten lääkkeiden muodostama cocktail koukutti poptähden lopullisesti.

– Lääkkeet ja ”jeesusmehu” – Michaelin nimitys viinille – vainosivat häntä. En koskaan unohda sitä päivää Neverlandissa kun hän tuli keittiöön syödäkseen. Hän oli täysin sekaisin, eikä pystynyt saamaan edes haarukkaan suuhunsa, Dieter Wiesner kertoi.

– Se oli kuin olisi katsellut kömpelöä robottia. Siinä hän oli, yksi maailman lahjakkaimmista ihmisistä, kykenemättä edes syömään, koska hän oli niin lääketokkurassa. Eräänä päivänä hän istui alas ja alkoi itkeä. Hänellä oli 500 miljoonaa dollaria pankissa ja hän oli tehnyt maailmanhistorian myydyimmän levyn. Kerroin hänelle, että hänellä oli kaikki mitä varten elää.

– Kerran kysyin häneltä pillereistä. Hän sanoi saavansa parhaan ideansa niiden avulla. Hän todella luuli lääkkeiden tekevän hänestä luovemman, vaikka ne samalla koko ajan tuhosivat häntä. Lääketokkurassa hän pelkäsi, että sosiaaliviranomaiset tulevat ja vievät hänen lapsensa.