Laulaja kiistää suosikkiyhtyeen hajoamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Fall Out Boy -yhtyeen hajoamisesta on liikkunut viime viikkoina sitkeitä huhuja, ja nyt yhtyeen tunnetuin jäsen Pete Wentz on ottanut niihin kantaa. Hänen mukaansa yhtye ei ole hajoamassa, sillä huhut ovat perättömiä.

Yhtye on kuitenkin jo aiemmin vahvistanut, ettei sen suunnitelmissa ole tällä hetkellä tehdä enää uusia levyjä. Bändi kertoi päätöksestä kesäkuun lopussa Twitter-bloginsa kautta. Fall Out Boy totesi edellisen vuonna 2008 julkaistun Folie a Deux -albuminsa olevan yhtyeen ”joutsenlaulu”. Yhtye jatkaa kuitenkin uraansa siitä huolimatta.

– Eme ole hajonneet, mutta meillä ei kuitenkaan ole aikomuksia tehdä uutta levyä juuri nyt. Emme voi hajota, sillä odotamme saavamme potkut, Pete Wentz kertoi MTV-kanavan haastattelussa.

– Meillä ei ole uusia kappaleita, koska emme kirjoita musiikkia ainoastaan sen kirjoittamisen takia. Yhtyeemme hajoaa kuitenkin vasta sitten kun tämä ei ole enää hauskaa.