Entinen Miss USA on edelleen superhottis

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuonna 1996 Miss USA -tittelin voittanut Ali Landry on nyt kuvattu viettämässä perheensä kanssa laatuaikaa rannalla Malibussa, Los Angelesin liepeillä. Missitittelistä kuluneet 13 vuotta eivät juurikaan näy kaunottaren vartalosta.

Viime aikoina monet mallit ja missit ovat päässeet yllättävän nopeasti eroon vauvamasustaan ja raskauden aikana kertyneistä ylimääräisistä kiloistaan. Nyt myös 35-vuotias Ali Landry on liittynyt tähän joukkoon. Katso kuvat tästä.

Ali Landry nousi vuonna 1998 People-lehden äänestyksessä maailman kauneimpien naisten listalle ja sittemmin hän on komeillut useaan kertaan myös FHM-lehden maailman seksikkäimpien naisten listalla sekä lukuisilla muissa vastaavissa äänestyksissä. Taannoin Landry laajensi uraansa myös näyttelijäksi tehdessään aviomiehensä Alejandro Monteverden kanssa yhdessä elokuvan Bella.