BB-Tuulin ja BB-Antin ensimmäinen yhteiskuva – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme perjantaina kuinka Big Brother -realitykilpailun edelliseltä tuotantokaudelta tutuksi tullut BB-Tuuli Vuokola ja aikaisemmalla kaudella hyvin menestynyt BB-Antti Asikainen saapuivat yhdessä Tammerfesteillä järjestettyyn Stara Jetset Party -tapahtumaan.

Tamperelaiskaunotar vahvisti samalla Staralle viimein myös sitkeät huhut, joiden mukaan pariskunta seurustelee. Tuuli vahvisti olevansa yhdessä Antin kanssa ja pariskunta suostui illan aikana myös ensimmäiseen viralliseen yhteiskuvaansa Studio Eliten punaisella matolla.

Antti Asikainen oli mukana Big Brother -kilpailussa vuonna 2005. Hän asui BB-talossa yli kolmen kuukauden ajan ja sijoittui kilpailussa kolmanneksi. Voiton vei tuolloin Perttu Sirviö. BB-Tuuli työskentelee tänäkin kesänä Särkänniemen lasten eläintarhassa. Aiemmin hän seurusteli edeliseltä tuotantokaudelta tutun BB-Teron kanssa.