Bruno pakarat paljaana ykköspallille – Heroes-kaunotar floppasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viikonloppuna ensi-iltansa saanut Bruno-elokuva lienee yksin vuoden etukäteen kohutuimmista ensi-illoista. Itävaltalaisen homoseksuaalin muotitoimittajan seikkailut kiinnostivatkin amerikkalaisia viikonloppuna enemmän kuin mikään muu elokuva.

Sacha Baron Cohenin räväkkä ja paljaita pakaroitaan mielellään esittelevä roolihahmo nousi suoraan Yhdysvaltojen elokuvalistan ykköseksi. Bruno tuotti viikonlopussa 30,4 miljoonan dollarin lipputulot. Perjantain lipputulot olivat upeat 14,4 miljoonaa, mutta huolestuttavalta sen sijaan näytti lauantain 8,8 miljoonan tulovirta. Menestyselokuvat tuottavat yleensä lauantaina paremmin.

Toisena leffalistalla oli viikonloppuna Ice Age 3, joka 28,5 miljoonan tulos jäi Brunolle vain alle kaksi miljoonaa dollaria. Kolmantena listalla oli Transformers : Kaatuneiden kosto 24,2 miljoonan lipputuloilla. Heroes-televisiosarjasta tutun Hayden Panettieren ensi-iltaelokuva I Love You Beth Cooper sen sijaan floppasi vain 5 miljoonan lipputuloillaan, mikä oikeutti listalla vasta seitsemänteen sijaan.