Dancekaunotar rintavana juhlakeikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Saksalainen danceyhtye Cascada ei ole ainakaan vielä kovinkaan tuttu ryhmä suurelle yleisölle, vaikka yhtyeen singlet ovat komeilleet jonkin verran tanssilistoilla. Vuonna 2004 perustettu yhtye on nyt kuitenkin tehnyt varsinaisen läpimurron noustessaan brittien singlelistan ykköseksi.

Lähinnä vanhojen hittien kierrättämiseen keskittynyt yhtye on tehnyt historiaa Evacuate The Dancefloor -albumiltaan lohkaistulla samannimisellä kappaleella. Albumilista on pääosin Michael Jacksonin hallussa, sillä kymmenestä myydyimmästä hänen nimissään on peräti kuusi levyä. Cascadan Evacuate The Dancefloor nousi tästä huolimatta suoraan listan sijalle kahdeksan.

Cascada esiintyi lauantaina G.A.Y. -klubilla, jossa yhtyeen keulahahmo Natalie Horler nähtiin juhlimassa upeaa listasijoitusta huomattavan paljastavaan leopardikuvioiseen asuun pukeutuneena. Katso kuvat tästä. Listaykkösen kunniaksi laulajalle kannettiin keikan yhteydessä myös numero ykkösen muotoinen täytekakku.

Uusimmat