Hiphop-tähti Ezkimo tekee paluun

Viihdeuutiset · Stara.fi

2000-luvun alussa suomalaisille tutuksi tullut hiphop-artisti Ezkimo tekee paluuta musiikkirintamalle. Salainen Agentti 998 -kappaleellaan läpimurroin aikoinaan tehnyt artisti työstää parhaillaan kolmatta Muteniaatikot-albumiaan. Levy julkaistaan 9. syyskuuta.

Uusi albumi on tehty yhteistyössä Ezkimon pikkuveljen Juan Muteniacin kanssa, Ezkimo vastaa vokaaleista ja Juan musiikista. Yhteistyötä he ovat tehneet jo aiemminkin, tuloksena ovat muiden muassa radiohitit Bla Bla Bla ja Tytöt Moi. Ezkimon muita tunnettuja kappaleita ovat muiden muassa cover-raita Entinen, Näin on ja edellä mainittu Salainen Agentti 998.

Tulevalla levyllä kuullaan nimekästä vierailijakaartia, kun mukana ovat Asa, Mariska, Chris Lee Norjasta ja Black Wall Street Europen CEO Big J Itävallasta sekä Joniveli DJ:n ominaisuudessa. Levyn on miksannut Arttu Peljo Fried Musicilla ja masteroinut Svante Forsbäck Chartmakersilla.

– Kyseessä ei ole nykytrendin mukainen pop-sävytteinen ”hip hop-platta” vaan tehtiin levyllinen meidän mielestä hyvää musiikkia. Maki ei oo beesis, Ezkimo valottaa tulevan albumin sisältöä.

Uuden albumin ensimmäinen radiosinkku on nimeltään Tottakai.