Idol-juontajalle huima palkankorotus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen mediapersoona ja juontaja Ryan Seacrest tunnetaan muiden muassa American Idol -ohjelman juontajana. Hänet nähdään haastattelemassa laulajia myös jatkossa, sillä tähtijuontaja on tehnyt uuden sopimuksen ohjelmaa tuottavan 19 Entertainmentin omistajakonsernin CKX:n kanssa.

Suomalaisen formulatähti Kimi Räikkösen 24 miljoonan euron vuosipalkka antaa hyvän mittapuun amerikkalaisjuontajan liksalle, sillä Ryan Seacrestin tilipussi paisuu kolmen vuoden sopimuksella yhteensä noin 35 miljoonalla eurolla.

Sopimuksen myötä Seacrestista tulee kovapalkkaisin amerikkalainen realityjuontaja. Ohi menee kuitenkin kirkkaasti kisan tuomari Simon Cowell. Seacrestin yli kymmenen miljoonan euron vuosipalkan päälle tulee lisäksi useita miljoonia hänen muista televisio- ja radio-ohjelmistaan sekä sponsori- ja mainossopimuksistaan.