Katie Price jätti jälleen lapsensa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian parhaaksi äidiksi jokunen vuosi sitten valittu povipommi Jordan, eli Katie Price, on ryvettänyt äidin mainettaan viime aikoina oikein urakalla. Aviomieheltään Peter Andrelta erohakemuksen saanut Katie on nimittäin jälleen jättänyt lapsensa ja lähtenyt ulkomaille.

Pian taannoisen avioeroilmoituksen jälkeen Katie Price jätti perheen lapset Andren hoiviin ja lensi itse pariksi viikoksi Ibizalle juopottelemaan ja juhlimaan lähes alastomana uusien miesystäviensä kanssa. Samaan aikaan Peter Andre hoivasi lapsia Kyproksen kodissaan.

Viikko sitten povipommi palasi kostealta reissultaan kotiin, mutta jo eilen hän palautti lapset taas miehelleen. Samalta istumalta hän suuntasi lentokentälle ja lensi Yhdysvaltoihin. Lontoon Heathrowista glamour-mallin kerrottiin lentäneen Los Angelesiin, Daily Mail uutisoi. Huhujen mukaan hän osallistuisi siellä näyttelijäkurssille.

Nyt brittimedioissa veikataan, että kostea bileputki saa jatkoa rapakon takana. Joka tapauksessa lastesuojelujärjestöt ovat raivoissaan aiemmin palkitun esimerkkiäidin nykyisestä käytöksestä jälkeläisiään kohtaan. Myös ex-aviomies Peter Andre on raivoissaan, koska Katie Price paljasti televisiohaastattelussa saaneensa keskenmenon kolme viikkoa ennen avioeroa. Peterin mukaan pariskunta oli sopinut, että asia pidetään perheen salaisuutena.