Kotiin palannut Amy Winehouse murtui lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittipoppari Amy Winehouse on asustellut viime joulukuusta saakka Karibialla sijaitsevalla St. Lucian saarella. Sen jälkeen hän on käväissyt ainoastaan kerran kotimaassaan viime keväänä, mutta poppari palasi jo parin päivän päästä takaisin luksussaarelle.

Nyt Amy Winehouse on kuitenkin palannut jälleen Britanniaan kuukausien poissaolon jälleen. Lähtöä edelsi suuret mittasuhteet saanut välikohtaus St. Lucian paikallisten asukkaiden kanssa.

Cotton Bay -hotellin henkilökunta ja paikalliset asukkaat saivat tarpeekseen brittipopparin toilailuista. Viimeinen pisara oli Amyn hoiviinsa ottama Princess-niminen kulkukoira, joka teki tarpeitaan ja levitti kirppuja ympäri hotellia. Lisäksi hotellin omistajat pelkäsivät kallista oikeusjuttua, jos laulaja loukkaantuisi hotellin alueella.

Saarella yli puolen vuoden ajan viinanhuuruissa sekoillut laulaja huomasi lopulta, ettei ole enää tervetullut vieras. Lontoon Gatwickin lentokentälle eilen saapuessaan Amy Winehouse murtui itkuun. Kysyttäessä kuulumisia Amy vastasi ”En välitä vi**ujakaan!” Myöhemmin tässä kuussa hän joutuu oikeuden eteen pahoinpitelytapauksen johdosta.