Suosikkinäyttelijä sairaus selvisi – rintasyöpä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme sunnuntaina kuinka amerikkalaisen televisiosarjan kuvaukset on jouduttu keskeyttämään kahdeksi kuukaudeksi, koska näyttelijä Maura Tierney on sairastunut. Tuotantoyhtiö ei kertonut sairauden laatua, mutta nyt Access Hollywood -julkaisu on saanut aiheesta lisätietoa.

Supersuositusta Teho-osasto -sarjastakin tunnettu 44-vuotias näyttelijätär vahvisti joutuvansa pian leikkauspöydälle kasvaimen poistamista varten. Hänen rinnassaan oleva kasvain on lääkäreiden mukaan hoidettavissa, joten ennuste parantumisesta on hyvä. Tierney kuitenkin korosti, ettei ennen leikkauksen suorittamista tiedetä koko totuutta asiasta. Hän kertoi olevansa joka tapauksessa optimistinen operaation onnistumisesta.

NBC-yhtiön tuottaman uuden Parenthood-sarjan kuvaukset jäävät odottamaan Tierneyn parantumista. Sarja perustuu vuonna 1989 ensi-iltansa saaneeseen samannimiseen elokuvaan. Sarjan kuvausten oli määrä alkaa 27. heinäkuuta, mutta nyt tositoimiin päästään aikaisintaan syyskuun lopussa, jolloin sarjan oli alunperin tarkoitus saada jo ensi-iltansa. Kanava joutuu siis esittämään tilalla korvaavaa ohjelmaa.