Poikaystävä jätti Jessica Simpsonin synttäreiden aattona

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti-näyttelijä Jessica Simpson on jälleen sinkku. Hänen poikaystävänsä urheilijatähti Tony Romon kerrotaan jättäneen Jessican hänen 29-vuotiaspäivänsä aattona.

– Hänen sydämensä murtui. Hän rakastaa Tonya. Heillä on kuitenkin ollut viime aikoina vaikeaa. Tony on kiireinen oman uransa kanssa ja Jessica on valmistautunut kuvaamaan omaa The Price Of Beauty -ohjelmaansa, lähde kertoi People-lehdelle.

Dallas Cowboysin pelaajana tunnettu Tony Romo nähtiin perjantaina suuren ystäväjoukkonsa kanssa juhlimassa Hollywoodissa sijaitsevassa julkkisten suosimassa MyHouse-ravintolassa. Juhlakalu ei siis ollut mukana, vaikka oli hänen syntymäpäivänsä, joten erohuhut saivat nopeasti alkunsa. Tämän jälkeen lähde vahvisti julkkisparin eronneen.

Kummankaan tähden tiedottajat eivät ole suostuneet kommentoimaan tietoja. Jessica kirjoitti kuitenkin syntymäpäivänään blogiinsa että syntymäpäiväjuhlat peruuntuivat, mutta hän ei kertonut syytä tai muutenkaan viitannut eroon.