BB-Niko esitteli äitinsä blogissaan: ”Ottaisiko silikonirinnat?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -julkkis Niko ”BB-Niko” Saarinen on ollut jo pitkään innokas bloggaaja, joka on jakanut tuntojaan ja kuulumisiaan auliisti kaikille halukkaille. Viime aikoina hän on ryhtynyt bloggaamaan myös Twitterissä, joka on erityisesti Yhdysvalloissa suosittu mikroblogipalvelu.

Nikon poikaystävä ”Herra X” on pysynyt visusti piilossa julkisuudelta ja Nikon verkossa julkaisemista valokuvista. Tänä iltana Niko esitteli kuitenkin perhettään verkossa. Parhaillaan äitinsä luona iltaa istuva BB-julkkis julkaisi nimittäin blogissaan yhteiskuvan äitinsä kanssa. Katso kuva tästä. Nikon blogikirjoituksen mukaan äiti pohtii parhaillaan kannattaisiko hänen ottaa silikonirinnat.

– Istuu iltaa äidillään, joka pohtii ottaisiko silikoonirinnat?! Pitää varmaan kiittää mediaa, nyt asiat kun on taas tapetilla :D Minä & äiti @jag älskar! Niko kirjoitti blogissaan.