Huh, nyt silikoneissa poseeraa myös teini-Tuksu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla Tammerfesteillä Stara Jetset Party -tapahtumassa esiintynyt Johanna Tukiainen on saanut perheeseensä jo kolmanet silikonirinnat. Uusin tulokas on 19-vuotias pikkusisko Jasmina Tukiainen.

Tähän mennessä julkisuudessa ovat olleet lähinnä Johanna ja Julia Tukiainen, mutta ilmeisesti myös Jasmina nähdään jatkossakin otsikoissa. Tukholmassa asuva teini-ikäinen Tukiainen on nimittäin hankkinut itselleen silikonirinnat ja ehtinyt poseerata myös mallikuvissa. Katso kuvat Jasmina Tukiaisesta tästä.

Katso isosisko-Tuksun viime torstainen laulukeikka videona tästä linkistä tai artikkelin alta. Lisäksi voit katsoa tästä myös hulvattoman videon, jossa Johanna Tukiainen osallistuu ”haisevaan” julkkiskisaan. Tukiainen kertoi pikkusiskonsa silikoneista ensimmäisenä Hymy-lehdelle.