Tästä ei Emmanuelle Chriquin rintavako enää suurene

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään kuinka Entourage-televisiosarjan kaunotar Emmanuelle Chriqui poseerasi varsin antavassa kaula-aukossa sarjan kuudennen tuotantokauden ensi-iltajuhlissa. Kyseinen asu häviää kuitenkin kuusi-nolla Playboy-tähti Holly Madisonille.

Aiemminkin rohkeissa asuissa poseerannut povipommi tunnetaan Yhdysvalloissa Hugh Hefnerin tyttöystävänä, realitytähtenä ja Tanssii tähtien kanssa -kilpailun osallistujana. Nyt hän on edustanut Las Vegasissa sijaitsevan Rhumbar-ravintolan avajaisissa. Madisonin juhla-asu hipoi jo vilauttelun rajoja, mutta kuvaajien harmiksi intiimit ruumiinosat pysyvät asun sisällä. Katso kuvat tästä.

29-vuotias Holly Madison, alkuperäiseltä nimeltään Holly Cullen, on amerikkalainen malli ja televisiokasvo, joka tuli aikanaan tunnetuksi Playboy-moguli Hugh Hefnerin tyttöystävänä The Girls Next Door -realitysarjassa. Sittemmin hän on poseerannut Playboy-lehdessä ja esiintynyt alastomana turkiksia vastustaneessa kampanjassa. Madison on nähty myös valkokankaalla elokuvissa The Last Broadcast, Scary Movie 4, The House Bunny ja The Telling.

Uusimmat