Katy Perry esitteli upean bikinipeppunsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Katy Perry oli muutama kuukausi sitten lähes päivittäin otsikoissa toinen toistaan rohkeampien esiintymisasujensa takia, mutta hän jäi lopulta Lady Gagan varjoon. Hyvä niin, sillä viime aikoina Katy on saanut keskittyä paljastelujen sijaan musiikkiin.

Samalla Perry on saanut pudotettua myös painoaan, sillä tuoreiden kuvien perusteella hän on nykyisin huippukunnossa bikinikuvia ajatellen. Nyt hänet on kuvattu viettämässä hyvin ansaittua lomapäivää yhdessä miesystävänsä kanssa. Turkooseihin bikineihin pukeutunut supertähti sai mieheltä hellää huolenpitoa. Perry on seurustellut jo pitkään rocktähti Travis McCoyn kanssa. Katso kuvat tästä.

24-vuotias Katy Perry, oikealta nimeltään Katheryn Elizabeth Hudson, nousi tähdeksi I Kissed A Girl -jättihitillään. Kappale sai pian seuraa Hot’n’Cold -hitistä, joka soi myös Suomen Idols-kisassa Anna Puun esittämänä. Sittemmin hittihanat ovat olleet hieman tiukemmalla, mutta Katy Perryn seuraavaa albumia odotellaan jo innokkaasti.