Potter-tähdet vierailevat huomenna Helsingissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina 16. heinäkuuta klo 16.30–18.00 järjestetää elokuvateatteri Tennispalatsin aukiolla Harry Potter -fanitapahtuma, johon odotetaan tuhansia Harry Potterin ystäviä. Faneja saapuvat tervehtimään paikan päälle Suomessa vierailevat Weasleyn kaksoset – James ja Oliver Phelps.

Tennispalatsin aukion tapahtumassa palkitaan parhaiten teeman mukaan pukeutuneita lipuilla illan gaalanäytöksen sekä ainutkertaisella fanitapaamisella ennen näytöstä. Lisäksi tiedossa on runsaasti muuta teemanmukaista ohjelmaa, muun muassa Harry Potter -aiheisia kilpailuja ja mahdollisuus kokeilla EA:n uutta Harry Potter ja puoliverinen prinssi -videopeliä.

Harry Potter ja puoliverinen prinssi saa ensi-iltansa Suomessa 17. heinäkuuta elokuvateattereissa kautta maan. Se on järjestyksessään kuudes J.K. Rowlingin rakastettuihin kirjoihin perustuva Potter-elokuva, ja elokuvaa tähdittävät tuttuun tapaan Daniel Radcliffe, Rupert Grint ja Emma Watson, jotka esiintyvät nytkin nuorina velhoina Harry Potterin, Ron Weasleyn ja Hermione Grangerin rooleissa.

Elokuvan kotisivu löytyy osoitteesta www.hp6.fi.