Sandra Bullock: ”Riisuin vaatteeni liian myöhään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosien suosikkinäyttelijä Sandra Bullock ei ole enää viime vuosina tähdittänyt kovinkaan usein suuren budjetin Hollywood-elokuvia. Nyt hänet nähdään kuitenkin jo etukäteen kohutussa roolissa Odottamaton ehdotus -elokuvassa.

44-vuotias Sandra Bullock nähdään romanttisessa komediassa uransa ensimmäistä kertaa myös alastomana, kun hän tekee seksikohtauksen vastanäyttelijänsä Ryan Reynoldsin kanssa. Iän tuoma itsevarmuus alastonkohtauksiin on kuitenkin tähden itsensä mukaan tullut liian myöhään, sillä nyt hän toivoo, että olisi riisunut vaatteensa valkokankaalla jo aiemmin.

– Tällaisen menestyselokuvan eteen riisuisin vaikka jokaisessa elokuvassa. Tulen vielä 70-vuotiaana – silloin kun olen jo rupsahtanut – haluamaan mukaan elokuviiin. Ethän voisi edes kuvitella minua 70-vuotiaana alastomana missään elokuvassa? Ja kenen kanssa, Zac Efronin? Kun Zac tekee suurta elokuvaroolia, minä tulen juoksentelemaan taustalla edestakaisin alastomana, Sandra Bullock kertoi eilen GMTV:n haastattelussa.

– Kun olet alastomana ja seksikäs, et tee yhtä hyvää tiliä kuin että olisit alastomana ja hauska. Will Ferrell on tehnyt jälkimmäistä jo jonkin aikaa. Oletteko huomanneet, että hän pudottaa housunsa jokaisessa elokuvassaan? Jopa toimintaelokuvassa hän on täysin alastomana!

Hyvin Yhdysvalloissa menestynyt Odottamaton ehdotus on saanut Bullockin katumaan aikaisempaa päätöstään karttaa alastonkohtauksia. Suomessa elokuva saa ensi-iltansa 7. elokuuta ja Britanniassa 22. heinäkuuta. Yhdysvalloissa elokuva tuotti avausviikonloppunaan varsin muhkeat 34,1 miljoonaa dollaria ja nousi listaykköseksi.