Suomen Idols-kilpailu pantiin jäähylle – mistä nyt uusia kykyjä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Televisiokanava MTV3 on ilmoittanut laittaneensa suuren suosion saaneen Idols-ohjelman tauolle määräämättömäksi ajaksi. Realitykilpailua ei järjestetä ainakaan tänä vuonna, mutta tauko voi kestää pidempäänkin.

Idols-kilpailua ei järjestetä tänä vuonna. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö Idolsia järjestettäisi enää koskaan, vaan kyseessä on välivuosi, kertoo MTV3-kanavan tiedottaja Katja Viitalähde kertoi Iltalehdelle.

Lehden saamien tietojen mukaan tämä ”välivuosi” voi kestää paljon pidempäänkin, sillä ohjelman paluusta ei ole vielä tehty päätöksiä. Supersuosittu kansainvälinen ohjelmaformaatti on tuonut Suomeen lukuisia uusia laulajatähtiä. Hanna Pakarinen, Antti Tuisku, Anna Abreu ja Anna Puu eivät saa siis seuraajia aivan lähitulevaisuudessa.