Anna Friel rohkeasti yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu brittinäyttelijä Anna Friel on suomalaisille vielä suhteellisen tuntematon nimi, vaikka hän onkin näytellyt myös täällä nähdyissä sarjoissa. Pushing Daisies -televisiosarjan naispääosaa esittävä kaunotar on nyt poseerannut näyttävissä lehtikuvissa.

Anna Friel nähdään maineikkaan Vanity Fair -lehden brittiversion elokuun numeron kannessa ja sisäsivuilla rohkeissa poseerauksissa. Monien muiden tähtien tapaan myös Friel on riisunut itsensä yläosattomaksi laatulehden kuvissa ja poseeraa useammassakin kuvassa rinnat paljaana. Katso kuvat tästä.

33-vuotias Anna Friel tuli Britanniassa aikoinaan tunnetuksi Brookside-saippuasarjan tähtenä, jonka roolistaan hän sai kotimaassaan myös Suosituimman naisnäyttelijän palkinnon. Vasta suosikkisarja Pushing Daisies nosti hänet kuitenkin kansainväliseksi tähdeksi. Ennen Brooksidea hänet nähtiin tosin vieläkin tunnetummassa Emmerdale-sarjassa vuonna 1992. Ensi vuonna Anna Friel nähdään valkokankaalla Keira Knighteyn kanssa elokuvassa London Boulevard.