Britney Spears: ”Ruotsi on maailman kauneimpia paikkoja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Britney Spears saapuu tänään konsertoimaan Suomeen. Popmaailman suurimpiin tähtiin lukeutuva laulaja on viettänyt viime päivät Tukholmassa, jossa hän on keikkojen ohella lomaillut ja työstänyt uutta musiikkia Max Martinin kanssa.

Eilen illalla Britney kertoi blogissaan käyneensä päivällä veneajelulla yhdessä poikiensa kanssa Tukholmassa. Samalla poptähti kehui vuolaasti rakkaan naapurimaamme luonnonkauneutta.

– Kävimme poikieni kanssa veneajelulla. Ruotsi on yksi maailman kauneimmista paikoista. Nyt takaisin studiossa Maxin kanssa. Huomenna Helsinki – Brit, poptähti kirjoitti.

Illalla takaisin studioon suunnannut tähti suuntaa näillä hetkillä Helsinkiin ja hänen on määrä nousta Hartwall Areenan lavalle tänään kello 21.00. Käytännössä kaikki suomalaiset mediat boikotoivat lihoneen poptähden tiukkaa kuvasopimusta jättämällä illan keikkakuvat kokonaan julkaisematta. Yleisradio päätti olla uutisoimatta mitään koko konsertista.