Marta ja Joanna Krupa näyttävin sisaruspari

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Joanna Krupa ja Marta Krupa ovat viime aikoina nousseet viihdelehtien otsikoihin valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaiset kaunottaret muuttivat Yhdysvaltoihin jo lapsena. Sisarusten tunnetumpi osapuoli Joanna on tehnyt myös näyttelijäntöitä ja esiintynyt lukuisissa elokuvissa.

Marta on pysytellyt upeasta ulkonäöstään huolimatta vielä pääosin poissa julkisuudesta, mutta tuoreiden bikinikuvien perusteella häntäkin tullaan jatkossa näkemään siskonsa tavoin lehtien palstoilla ja jopa valkokankaalla. Katso kuvat sisarusten poseerauksista tästä ja Joanna Krupan omista nakuposeerauksista tästä.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotias Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Las Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.