Lehti: Michael Jacksonin lääkäri puhui itsensä pussiin!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin kuolleen poptähti Michael Jacksonin kuolemasta on alusta saakka epäilty erityisesti hänen lääkäriään Conrad Murray’a, joka oli läsnä supertähden kuollessa ja jonka epäillään antaneen laulajalle kuolettavan yliannostuksen.

Lääkäri pakeni myös paikalta ja hänet löydettiin vasta poliisin etsintöjen jälkeen. Nyt poliisitutkimusten verkko lääkärin ympärillä kiristyy, ja lisäksi TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan hän on ”puhunut itsensä pussiin”. Michael Jacksonin kuoleman jälkeisissä kuulusteluissa Conrad Murray kertoi vapaaehtoisesti kuolemaa edeltäneistä tapahtumista.

Nyt tuolloin kerrottujen seikkojen on huomattu olevan ristiriidassa muissa poliisitutkimuksissa ilmenneiden seikkojen kanssa. Viime viikolla poliisi kertoi, että tapausta tutkitaan nyt itsemurhana, mutta murhaa tai tappoa ei ole kuitenkaan vielä suljettu pois laskuista.

Lähipäivinä saatavista laboratoriotutkimuksista odotetaan lisäselvitystä Jacksonin käyttämistä lääkkeistä. Alustavien tietojen mukaan poptähden kuolema olisi aiheutunut Propofol-nukutuslääkkeestä, jota ei saa edes tuoda sairaalojen leikkaussalien ulkopuolelle. Conrad Murray ei ole myöntänyt eikä kiistänyt antaneensa Jacksonille Propofolia kuolinpäivänä.