Michael Jacksonin karmeasta onnettomuudesta julkaistiin ennennäkemätön video – katso!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin edesmennyt poptähti Michael Jackson joutui tammikuussa 1984 onnettomuuteen, joka oli yksi kyseisen vuoden puhutuimpia uutisaiheita ympäri maailmaa. Onnettomuustilanteesta tähden takaa kuvattu video on nyt ensimmäistä kertaa päätynyt julkisuuteen.

Pepsi-juomamerkin mainoskuvauksissa sattuneessa onnettomuudessa supertähden hiukset syttyivät tuleen ja hän sai vakavia toisen ja kolmannen asteen palovammoja. Mainoskuvausten ensimmäiset otot menivät hyvin, ja pyrotekniikat räjähtivät vasta Jacksonin astuessa portaita alas. Kuudennen oton kohdalla tapahtui kuitenkin vakava tapaturma.

Massiiviset räjähteet laukesivat ennen aikojaan Jacksonin ollessa vielä aivan niiden vieressä. Poptähti ei heti huomannut tilanteen vakavuutta, vaan videolla nähdään kuinka hän jatkaa sovittua koreografiaansa hiukset ilmiliekeissä. Muutaman sekunnin kuluttua kuvausryhmä saapuu hätiin ja yrittää sammuttaa palavat hiukset.

Monien mielestä tämä onnettomuus muutti Michael Jacksonin elämän ja palovammat saivat hänet hakemaan turvaa kipulääkkeistä, jotka lopulta johtivat hänen kuolemaansa.