Onko tässä maailman kaunein äiti? Katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon useasti viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio tunnetaan myös Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallina. Äskettäin hän poseerasi lisäksi Bruno-leffahahmon kanssa alastomana.

27-vuotias Alessandro Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin viime elokuussa, mutta hän pääsi nopeasti eroon lisäkiloistaan. Myöhemmin hän joutui kuitenkin myöntämään, että raskauden jälkeisiä kuvia on käsitelty digitaalisesti, jotta kurvit on saatu kohdalleen ja vatsanseutu litteämmäksi.

Nyt Ambrosio nähdään kuitenkin yhdessä lapsensa ja miehensä kanssa tuoreissa paparazzikuvissa, joissa hänen vartaloaan ei ole muokattu. Katso kuvat: Kuva 1, kuva 2, kuva 3 ja kuva 4.

Alessandro valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.