Synnyttänyt supermalli uskomattomassa kunnossa, katso kuvat!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialaiset supermallit Ana Beatriz Barros ja Alessandro Ambrosio ovat parhaat ystävät myös siviilissä. Nyt kaunottaret on ikuistettu paparazzien muistikorteille heidän ollessaan bikinikuvauksissa.

Bond-leffassakin taannoin vilahtanut Ambrosio synnytti esikoisensa Anja Louise Ambrosio Mazurin elokuussa, eli vain kaksi ja puoli kuukautta ennen näiden kuvien ottamista. Kuvista ei voi mitenkään päätellä supermallin olleen vielä äskettäin raskaana. Katso kuvat tästä!

27-vuotias Alessandro Ambrosio valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman toiseksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandro tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös ”mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.

26-vuotias sinisilmäinen Ana Beatriz Barros on niin ikään tunnettu Victoria’s Secret -mallina. Hän toimi taannoin myös Jennifer Lopezin vaatemalliston kasvona. Nykyisin New Yorkissa asuva supermalli sijoittui vuonna 2006 FHM-lehden äänestyksessä maailman seksikkäimpien naisten listalla sijalle 96. Barros on nähty seitsemän kertaa Sports Illustrated -lehden sivuilla.