BB-Tuuli Vuokola Staran videohaastattelussa

StaraTV Viihde · Stara.fi

Staran NettiTV:ssä tavataan Big Brother -talossa taannoin asustellut BB-Tuuli Vuokola, joka kertoo haasatttelussa kesäkuulumisiaan. Särkänniemen eläinpuistossa kesällä työskentelevä Tuuli valottaa samalla hieman myös kiireistä aikatauluaan ja yhteydenpitoa muihin BB-julkkiksiin.

BB-Tuuli tavattiin Tammerfestin yhteydessä tamperelaisessa Soittoruokala Sahassa järjestetyssä Stara Jetset Party -tapahtumassa, johon oli saapunut monia muitakin viihdelehdistä tuttuja kasvoja. Katso video artikkelin alta tai YouTube-videona tästä linkistä.

Katso video tältä sivulta tai klikkaa ”Lataa tiedosto”. Voit tilata videot matkapuhelimeesi Nokia Video Center -sovelluksella. Klikkaamalla ”Tilaa iTunesiin” voit tilata videot suoraan tietokoneellesi ja iPod -soittimeesi. Videotarjontamme löytyy myös YouTube-sivustolta.