Michael Jacksonin ennenjulkaisematon hitti vuoti julkisuuteen – kuuntele!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Äskettäin edesmennyt poptähti Michael Jackson levytti julkisuudessa kerrottujen tietojen mukaan jopa sata kappaletta, jotka hän päätti jättää julkaisematta ja säästää lapsilleen. Nyt yksi näistä kappaleista on vuotanut julkisuuteen.

Kyseessä on kappale nimeltä A Place With No Name, joka ei ole alunperin Jacksonin käsialaa. Biisin on alunperin tehnyt America-niminen yhtye A Horse With No Name -nimisenä. Kappaleen levytysajankohdasta ei ole tietoa. Biisistä voi kuunnella otteen tästä linkistä.

Asiasta ensimmäisenä uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan yhtye oli erittäin otettu, kun Popin kuningas otti yhteyttä ja pyysi lupaa saada tehdä kappaleesta oma versionsa. Jacksonin manageri Jim Morey vahvisti tiedot julkaisulle ja kertoi yhtyeen toivovan, että kappale saadaan nyt jaettua Jacksonin faneille.