Rihannan karmea uusi hiustyyli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme aiemmin tänään kuinka r&b-tähti Rihanna kuvattiin eilen New Yorkissa läpinäkyvään paitaan pukeutuneena. Vielä tuolloin viihdelehtien huomio kiinnittyi pääosin laulajan asustukseen, mutta nyt on saatu uusia kuvia myös hänen uudesta hiustyylistään.

The Sun -lehden sivuilla julkaistuissa sivulta otetuissa valokuvissa nähdään laulajatähden uusi hiustyyli varsin hyvin. Hän on nimittäin ajanut hiuksensa sivuilta erittäin lyhyeksi ja päältä hiukset ovat edelleen puolipitkät. Katso kuvat tästä.

Supertähden uutta hiustyyliä onkin nyt ihmetelty monissa viihdelehdissä. Vastaavanlainen muoti-ilmiö nähtiin toki aikoinaan myös Suomessa, kun erityisesti mopopojat leikkauttivat itselleen 80-luvulla vastaavanlaisen kuontalon. Eilen otetuissa kuvissa näkyvien sivullisten ihmisten ilmeiden perusteella uusi tyyli ihmetyttää myös newyorkilaisia. Mitä mieltä sinä olet?