Potter-teinitähti Emma Watson näyttävissä mallikuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi-iltansa Suomessa tänään saavan Harry Potter ja puoliverinen prinssi -elokuvan naispääosassa nähtävä Emma Watson on poseerannut jo muutamaan otteeseen upeissa mallikuvissa useiden muotilehtien sivuilla sekä vaatemerkkien mainoksissa.

Nyt Watson nähdään tyylikkäissä poseerauksissa, joiden perusteella hänen kannattaisi ainakin harkita ammattimallin uraa. Katso kuvat tästä.

Viimeisen Harry Potter -leffan kuvausten jälkeen Emma Watson siirtyy opiskelemaan Yhdysvaltoihin, jossa hän toivoo voivansa jättäytyä taka-alalle. Se lienee kuitenkin vaikeaa mikäli hänen kasvonsa koristavat useampaakin muotilehteä.

Keskiviikkoiltana ensimmäisen kerran valkokankaalle Yhdysvalloissa päätynyt kuudes Harry Potter -elokuva teki historiaa jo ensimmäisenä iltanaan, kun se ylitti selvästi Batman – yön ritari -elokuvan vuosi sitten tekemän aikaisemman avausillan ennätyksen 18 miljoonaa dollaria.