Britney julkaisi itse kuvan Helsingin keikaltaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Torstaina Helsingin Hartwall Areenalla esiintynyt poptähti Britney Spears on itse julkaissut pari tuntia sitten valokuvan keikaltaan. Äärimmäisen tiukan kuvaussopimuksen takia konsertissa oli paikalla vain yhden suomalaislehden ammattikuvaaja. Yleisön kuvaamista ei sen sijaan valvottu juuri lainkaan.

Aiemmin Britneyn Circus-kiertueen keikoilta on saatu paljonkin kuvamateriaalia, mutta hänen palattuaan parin viikon keikkatauolta hieman pyöristyneenä on kuvaajien täytynyt allekirjoittaa harvinaiset tiukka sopimus, jonka perusteella Britneyn taustavoimat saavat valita julkaistavat kuvat. Tämän sopimuksen takia keikkaa boikotoitiin laajasti sekä Suomessa että Ruotsissa.

Britney Spears on kuitenkin itse julkaissut lähes jokaiselta keikaltaan ”päivän kuvan”, joka oli tänään siis Helsingin konsertissa ikuistettu otos. Paikalla oli myös Britneyn oma ammattikuvaaja, jonka kamerasta otos on mitä ilmeisimmin peräisin. Tiukasti rajatussa kuvassa näkyy tosin vain poptähden ylävartalo. Katso kuva tästä. Hieman enemmän kuvia Britneyn Helsingin keikalta löytyy sen sijaan muualta verkosta.